Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 50

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Malerier med fargeblanding
  Utsolgt
  Inspiration: v16370
  Malerier med fargeblanding
  Her arbeider elevene med de basale teknikkene i fargeblanding og maler et bilde med disse teknikkene. La dem leke med fargene først og deretter maler de flotte bilder med fargefelter og avtrykk med garn. Se teknikken her! Målgruppe: innskoling og mellomtrinn
 2. Dukketeater med insekter
  Utsolgt
  Inspiration: v15697
  Dukketeater med insekter
  Dekorer en skoeske med en skjært rille i toppen. Skoesken danner en scene for hjemmelagde insekter og planter som gjennom barna kan fortelle tilskuerene hva vi mennesker kan gjøre for å passe på naturen og dyrelivet på landet.
 3. Tromme av malt metallboks og trommestikker av pinner
  Utsolgt
  Inspiration: v13426
  Tromme av malt metallboks og trommestikker av pinner
  Dette kreative prosjektet styrker barns musikk klokskap ved at barna spiller på trommer med trommestikker. Instrumentene er laget ut av en gammel kakeboks og pinner som dekoreres med maling m.m.
 4. Kaker av pappesker
  Utsolgt
  Inspiration: v12312
  Kaker av pappesker

  Pappeske malt med A-Color Pearl Metallic. Esken er dekorert med strukturpasta som krem og påsatt rhinsten med Clear Glue Gel.

Items 1-36 of 50

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no