Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Items 37-72 of 204

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Mal & tegn på papp
  Utsolgt
  Inspiration: v15058
  Mal & tegn på papp
  Pappartikler er lagt opp for å dekorere med den dekkende Plus Color hobbymalingen. Påfør Plus Color hobbymaling med pensel og tilføy streker og fine linjer med tusjvarianten Plus Color tusj.
 2. Dekorasjons-ord til festen pyntet med glimmer
  Utsolgt
  Inspiration: v14878
  Dekorasjons-ord til festen pyntet med glimmer
  Med dekorasjons-ord kan det sendes et budskap og skape stemning. De hvite papp bokstavene er penslet med VTR kleber og drysset med gull.
 3. Ku av pappmaché med Foam Clay og Silk Clay
  Utsolgt
  Inspiration: v14611
  Ku av pappmaché med Foam Clay og Silk Clay
  Den lille kua er kledd med Foam Clay som er jevnt fordelt og trykt fast i små kuler. Som avtegninger i pelsen er Silk Clay brukt og festet etter samme fremgangsmåte.
 4. Langbent fugl av isopor kledd med pappmache pulp
  Utsolgt
  Inspiration: v14570
  Langbent fugl av isopor kledd med pappmache pulp
  Fuglen er laget av egg og en kule av isopor som er kledd med pappmache pulp. Etter tørking er to lange ben og føtter formet av trådstenger og stukket fast. Figuren er malt med Plus Color hobbymaling.

Items 37-72 of 204

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no