Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Items 1-36 of 157

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15989 Julehus av kartong og stoff dekorert med glimmer til oppheng
  Lag ditt eget julehus med glimmer. Bruk den innlagte kartongen, som er skåret ut. Pensle det på forsiden med decoupagelakk og klè det med stoff. Stryk glimmerstoff på taket og sett i snor.
 2. Inspiration: v12750 Kjeglenisser
 3. Inspiration: v15726 Julehus av papp til oppheng pyntet med Foam Clay
  Mal hus av papp til oppheng med Plus Color hobbymaling. Pynt etter tørking med Foam Clay og Silk Clay. som modelleres og festes direkte på husene.
 4. Inspiration: v14319 Bjørn av pulp laget med utstikksform
  Bjørnen er laget av pulp som er trykt med ustikksform som også brukes til baking. Etter tørking er den malt med Plus Color hobbymaling og Uni Posca tusj.
 5. Inspiration: v13995 Todelt egg av papp med decoupagepapir, belte av blonde og dun

  Stående, todelt egg av pappmache er dekket med decoupagepapir på både øvre og nedre del, i hvert sitt mønstrede design fra Vivi Gade. Til slutt er det limt fast et blondebelte og små dun er satt på.

Items 1-36 of 157

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no