Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Items 1-36 of 112

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Julekuler dekorert med tørkede blomster
  Utsolgt
  Inspiration: v16611
  Julekuler dekorert med tørkede blomster
  Mal julekuler av plast og pynt med tørkede blomster som limes på med decoupagelakk.
 2. Pappegg dekorert med Plus Color hobbymaling og dekorasjonsfolie
  Utsolgt
  Inspiration: v15568
  Pappegg dekorert med Plus Color hobbymaling og dekorasjonsfolie
  Dekorer et påskeegg selv av papp som f.eks. kan gjemmes inni. Mal egget med Plus Color hobbymaling og lakk, og dekorer deretter egget med dekorasjonsfolie og design limark.
 3. Mosaikk på papp
  Utsolgt
  Inspiration: v15074
  Mosaikk på papp
  Mange pappemner egner seg til dekorasjon med mosaikk. Velg selv om mosaikken skal dekke emnet helt eller delvis og om det skal tilføyes mosaikfiller i åpningene. Til påliming av glassmosaikk anbefales Clear Multi Glue Gel, som gir en sterk liming når den tørker.
 4. Enhjørning trofè pyntet med Silk og Foam Clay
  Utsolgt
  Inspiration: v14842
  Enhjørning trofè pyntet med Silk og Foam Clay
  Pappmaché enhjørning malt med hobbymaling og pyntet med glitter Foam Clay som er festet rundt hornene samt en manke av Silk Clay i alle regnbuens farger. Silk Clay kan blandes til lyse pasteller ved å blande farget og hvit. For å skape effekten av en regnbue manke er hver farge rullet til tynne strimler og trykket fast rundt enhjørningens horn. Øyet er laget av svart Silk Clay som er rullet til en tynn strimmel og formet til et øye.

Items 1-36 of 112

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no