Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Items 1-36 of 136

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Portrettavtrykk med oljepastell
  Utsolgt
  Inspiration: v16273
  Portrettavtrykk med oljepastell
  Lag et personlig og fargerikt portrett med interessante teknikker: Arbeid vått i vått med akvarell, lag farge-mettede overflater med oljepastell og overfør portrettet med grafisk enkelhet.
 2. Lag eget motiv med stempelplate
  Utsolgt
  Inspiration: v15686
  Lag eget motiv med stempelplate
  Lag et hjemmelagd motiv i en stempelplate. Dekk stempelplaten med svart linoleumsfarge og overfør motivet på imitert japanpapir med et lett trykk fra en linoleumsrull.
 3. Uro med havfrue og havdyr dekorert med tusj og paljetter
  Utsolgt
  Inspiration: v15010
  Uro med havfrue og havdyr dekorert med tusj og paljetter
  Kartongskivene i tre størrelser med havfrue og havdyr som motiv er malt med tusj og dekorert med paljetter. Deretter er uroen satt sammen med de tilhørende metall-ledd med svirvel som gjør det mulig for skivene å dreie uavhengig av hverandre.
 4. Uro med pirat-motiv malt med tusj
  Utsolgt
  Inspiration: v14858
  Uro med pirat-motiv malt med tusj
  Uroen av kartongskiver i tre størrelser med motiv er malt med tusj. Deretter er uroen samlet med tilhørende metall med svirvel som gjør det mulig for skivene å snurre uavhengig av hverandre.

Items 1-36 of 136

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no