Mal og tegn

Mal et bilde eller tegn et motiv. Se ideene våre til kreative aktiviteter med maling og tegning. Få også inspirasjon til faget billedkunst og innblikk i flere teknikker – f.eks. hvis du vil male en akvarell.

Items 1-36 of 134

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15623 Oppheng av skyer med forskjellig vær laget av karduspapir og kartong
  Lag skyer selv med diverse anheng klippet av kartong. Skyene er klippet i kartongkardus i to lag og fylt opp med papirrester.
 2. Inspiration: v13433 Malt banner av imitert stoff

  Banneret av imitert, hvitt stoff, er festet på en pinne på hver side. Deretter er det dekorert med tekst og grafikk malt på med A-Color akrylmaling og tørket.

 3. Inspiration: v12032 Juleoppheng til vinduet

  Utstanset julemotiver i papp er malt med A-color matt. Etter tørking malt med A-color limlakk og drysset med glitter, mens lakken er våt. Oppheng er bånd fra Vivi Gade Design, Helsinki.

 4. Inspiration: v1166 Lær klokken
 5. Inspiration: v13655 Navneskilt av malt fly av papp

  Hvert av flyene som på forhånd er stanset ut av hvit papp, er malt etter fantasien med A-Color akrylmaling neon. Etter tørking er et printet portrettfoto limt fast i cockpiten. Navn og fødselsdato er stemplet på.

Items 1-36 of 134

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no