Weekend Sale: Nyt helgen med 25% rabatt på vårt store utvalg av bomullsgarn. Finn din rabattkode her
Kreative verdensmål prosjekter

Havmiljø på skjemaet

Hanne Bindslev Gregersen, teacher and author

En gjeng barn fra 2. klasse jobbet i en naturfagsuke med et av FN's 17 verdens mål for bæredyktighet, nemlig mål nr. 14: 'Livet i havet'

Ved kreativitet skulle barna lære om emnet, som de ble introdusert for ved å lese om havdyr og se en video om plastikk i havene.

Et av de felles kreative prosjektene til en samlet utstilling var en flokk blåmalte kasser (havet) fylt opp med plastikkemner og tilføyet havdyr på pinne (dyr, som ikke ønsket å være i havet med all plastikken).

Et annet prosjekt var en felles collage/samling – og med havdyr og pålimte plastikkemner. Under samlingen ble det satt små, blå fisk av kartong, der barna skriftlig kunne uttrykke statements og tanker om emnet og det de hadde lært.

Samling 1: Hav og himmel malte barna i fellesskap med akvarellfarger. Utklipte og fargelagde havdyr ble limt på, og plastikkavfall ble satt på og festet med limlakk.

Samling 2: De svevende, utklipte dyr av kartong symboliserer: 'Jeg vil ikke være i havet med all plastikken.'

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no