Weekend Sale: Nyt helgen med 25% rabatt på vårt store utvalg av bomullsgarn. Finn din rabattkode her
Kreativ læring

Se alle prosjektene med kreativ læring

Teoretisk måles ikke intelligens bare på intellektuell forsåelse. Intelligens er et langt videre begrep som omfatter dannelse, selvforståelse, sosial kompetanse, evnen til å oppfatte, huske, tilpasse seg, ressonere, klassifisere, filosofere osv.

Items 37-72 of 111

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v14067 Dinosaur og flyveøgle av hvit kartong, malt og pyntet

  Fortidsdyrene av utstanset, hvit kartong er fargelagt med Colortime tusj og dekorert med decoupagepapir som er limt på. Øyne er laget av Silk Clay og trykket fast.

 2. Inspiration: v13879 Elefant av engangshandske med gipsgaze
  Dette kreative prosjektet styrker barns bilde- og naturklokskap ved at barna lager elefanter av engangshansker kledd med gipsgaze. Barna vil i løpet av prosessen kunne se, hvordan de ved å kle en engangshanske med gipsgaze og deretter male den, kan få det til å ligne en elefant. Når barna lager ting i gipsgaze styrkes deres romlige viten (bildeklokskap), samtidig med at de opplever, hvilken innvirkning vannet har på gipsgazen (naturklokskap).
 3. Inspiration: v13463 Flat figur av tre - malt og dekorert med mosaikk

  Den flate trefiguren er malt med Plus Color hobbymaling. Etter tørking er den dekorert med speilmosaikk og mini-mosaikk som er limt på og selvklebende rulleøyne.

 4. Inspiration: v13437 Figurer av rørperler laget på stiftplate

  De to figurene er laget i flere deler av rørperler på stiftplate og strøket. Deretter er delene samlet med svart alutråd, og selvklebende rulleøyne er satt på hodene. Opphenget er elastikk pyntet med perler.

Items 37-72 of 111

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no