Faglig erfaring

Barn tester Funny Friends (3-6-åringen)

Barn tester "Funny Friends" klassesett

3-6-åringen

Lone Hede, pedagog

'Jeg hadde 40 barn i gang samtidig, og i settet var det faktisk materialer nok til alle. Jeg syns det var underholdende å se hvor forskjellig barna løste oppgaven. Spesielt guttene begynte å leke med det de hadde laget med en gang, mens de fleste jentene fordypet seg mer i selve prosessen. –Ut fra et pedagogisk synspunkt, ga settet oss dessuten mulighet til å øve på både farger, finmotorikk, språk, sosialt samvær og konsentrasjon.'

Vi tester et klassesett til kreativitet etter fantasien hos 3- til 6- åringer. Se hva de minste laget når de fikk bestemme helt selv, og les pedagogens faglige betraktning.

Barn er spontane og har en egen evne til å bruke fantasien. Vi voksne derimot, er ofte hemmet av vår velutviklede viten, og det begrenser vår eksperimentelle lyst.

Hos Creativ Company vil vi gjerne hylle barnas frie lek med våre materialer. Derfor har vi utviklet et klassesett med bl.a. Silk Clay, perler, bjeller, chenille og alutråd. Alt er klart til å kombinere og sette sammen etter ønske.

Her ser du hvor mye forskjellige barna i aldersgruppen fikk ut av innholdet når de fikk bestemme selv.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no