Weekend Sale: Nyt helgen med 20 % rabatt i vårt store utvalg av Plus Color hobbymaling. Finn din rabattkode her.
Faglig erfaring

Barn tester Funny Friends (11-åringen)

Barn tester "Funny Friends" klassesett

11-åringen

Lissie Nygaard, lærer for 5. klasse

'11-åringene er så påvirkelige av hverandre, at de ofte går etter det samme målet. For å se hva de virkelig kan få ut av fantasien, tror jeg derfor at det er viktig å fordele materialene fra settet mellom dem i grupper, så noen f.eks. får kulene, andre spiralene osv. Når det er sagt, ser jeg store muligheter i å kunne styrke virkningen av den obligatoriske undervisningen ved å involvere elevene kreativt. Bl.a. i deres læring om fortellervinkler, hvor elevene kan få figurer i hendene og konkret øve på når 3. person forteller osv'.

Sånn gjorde 11-åringene da vi ba dem bruke fantasien med ’Funny Friends’ - et klassesett med blandet innhold. Se hva barnas frie fantasi førte til med et sett blandede materialer, og hva læreren sa etterpå​.

Barn er spontane og har en egen evne til å bruke fantasien. Vi voksne derimot, er ofte hemmet av vår velutviklede viten, og det begrenser vår eksperimentelle lyst.

Hos Creativ Company vil vi gjerne hylle barnas frie lek med våre materialer. Derfor har vi utviklet et klassesett med bl.a. Silk Clay, perler, bjeller, chenille og alutråd. Alt er klart til å kombinere og sette sammen etter ønske.

Her ser du hvor mye forskjellige barna i aldersgruppen fikk ut av innholdet når de fikk bestemme selv.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no