9. Oss-klok

9. Oss-klok

Styrkes ved prosjekter og aktiviteter hvor barna skal bruke deres evner til å skjelne sinnsstemninger og følelser hos andre mennesker og å kunne samarbeide.
Skjer ved å bruke forskjellige materialer og samarbeide om å fremstille bilder. Samarbeide om å lage gaver til hverandre og hjelpe og fortelle om hverandres idéer og ønsker.


11 Items

per page
Set Ascending Direction
 1. Flyttbare motiver til vinduer
  Inspiration: v14457 Flyttbare motiver til vinduer
  Motivene til å overføre på vinduer er flyttbare. Svart kontur (her omriss av hender) er laget med Window Color direkte fra flaske med tegnespiss. Kulørte mønstre i samme type maling er påført på samme måte.
 2. Verdens flagg av rørperler
  Inspiration: v15266 Verdens flagg av rørperler
 3. Gjenbruksmaterialer dekoreres
  Inspiration: v12330 Gjenbruksmaterialer dekoreres
 4. Bilde av høne på rede
  Inspiration: v14475 Bilde av høne på rede
 5. Caran d'Ache undervisningsmanual
  Inspiration: v13024 Caran d'Ache undervisningsmanual
 6. Elastikkfigur av tre
  Inspiration: v12331 Elastikkfigur av tre
 7. Sportsutøvere av bonzaitråd og Silk Clay
  Inspiration: v15043 Sportsutøvere av bonzaitråd og Silk Clay
  Dette kreative prosjektet styrker barns jeg- , ord- og ossklokskap. Jegklokskapen styrkes ved at barna skal forme en figur av bonzaitråd og Silk Clay som illustrerer deres yndlingssportgren eller en sport de selv er gode i - derved stimuleres deres selvinnsikt. Ved at barna samarbeider og utveksler ideer til figuren og samtidig snakker om figurene og sporten styrkes både ossklokskapen og ordklokskapen.

11 Items

per page
Set Ascending Direction
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no