8. Ord-klok

8. Ord-klok

Styrkes ved prosjekter og aktiviteter hvor barna skal bruke deres evner til å tenke i tale, brukes språket og ha evne til å kunne lære nye ord og andre språk.
Skjer ved å lære om nye materialer og verktøy som kun kan brukes på bestemte måter. Å eksperimentere med mange forskjellige slags materialer og fortelle om de tingene de lager.


19 Items

per page
Set Ascending Direction
 1. Skjelett av dinosaur kledd med Silk Clay
  Inspiration: v14447 Skjelett av dinosaur kledd med Silk Clay
  De viste dinosaurer er hver lavet af et saml-selv skelet i træ og beklædt med Silk Clay. Øjne med gevind er trykket fast på hovedet til slut. Dinosaurene er laget av et sett-sammen-selv skjelett av tre og kledd med Silk Clay. Øyne er trykket fast på hodet til slutt.
 2. Bokstav mobile
  Inspiration: v11576 Bokstav mobile
 3. Figurer av rørperler laget på stiftplate
  Inspiration: v13437 Figurer av rørperler laget på stiftplate

  De to figurene er laget i flere deler av rørperler på stiftplate og strøket. Deretter er delene samlet med svart alutråd, og selvklebende rulleøyne er satt på hodene. Opphenget er elastikk pyntet med perler.

 4. Mulepose med bokstaver av filt
  Inspiration: v13004 Mulepose med bokstaver av filt
 5. Akvarell i barnehøyde
  Inspiration: v1797 Akvarell i barnehøyde
 6. Havdyr av pappmaché
  Inspiration: v15531 Havdyr av pappmaché
 7. Dukketeater i skoesker
  Inspiration: v15261 Dukketeater i skoesker
  Dette kreative projektet styrker både barns bilde-, ord- og jegklokskap. Ved å lage et dukketeater i en skoeske, der barna selv skal være hovedperson, styrkes barnas jegklokskap, idet de uttrykker deres egen personlighet gjennom hovedrollen. Utover det styrkes bildeklokskapen (romlig viten), når barna skaper teaterscener i en skoeske, der de arbeider med foran/bak, over/under, inni/ute osv. Når barna setter ord på teaterfigurenes karakterer – både mens de skaper og opptrer med dem - styrkes ordklokskapen også.

19 Items

per page
Set Ascending Direction
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no