Kreativ læring

8. Ord-klok

Styrkes ved prosjekter og aktiviteter hvor barna skal bruke deres evner til å tenke i tale, brukes språket og ha evne til å kunne lære nye ord og andre språk.
Skjer ved å lære om nye materialer og verktøy som kun kan brukes på bestemte måter. Å eksperimentere med mange forskjellige slags materialer og fortelle om de tingene de lager.


19 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
  1. Inspiration: v13013 Neocolor II og tusj på akvarellpapir som postkort

    Postkortet laget av akvarellpapir i A5-format, motiver tegnet med svart tusj. Fargelagt med akvarellkrittene Neocolor II fra Caran d'Ache og malt med våt pensel. På baksiden er det tegnet en strek som skiller feltene til hilsen og adresse.

  2. Inspiration: v11576 Bokstav mobile
  3. Inspiration: v14465 Armbånd i elastikk med ord av bokstavperler
    Armbåndet er laget av elastikksnor. Fargede perler er tredd på i fargerekkefølge mellom ord av perler med trykte bokstaver. Det er lukket med 3-4 stramme knuter.
  4. Inspiration: v14222 Konstruksjonsbrikker av hvit papp, malt og tusjtegnet

    Konstruksjonsbrikkene av hvit papp er malt med A-Color akrylmaling. Deretter er det limt på tegning og tekst laget med Colortime tusj på tegnepapir.

19 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no