Weekend Sale: Nyt helgen med 20 % rabatt i vårt store utvalg av Plus Color hobbymaling. Finn din rabattkode her.
Kreativ læring

8. Ord-klok

Styrkes ved prosjekter og aktiviteter hvor barna skal bruke deres evner til å tenke i tale, brukes språket og ha evne til å kunne lære nye ord og andre språk.
Skjer ved å lære om nye materialer og verktøy som kun kan brukes på bestemte måter. Å eksperimentere med mange forskjellige slags materialer og fortelle om de tingene de lager.


19 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
  1. Inspiration: v12881 Bilde av kartong med dinosaur i passepartout

    Dinosaur tegnet etter sjablong og malt med A-color glittermaling. Deretter klippet ut og limt på mønstret kartong fra Color Bar og montert i passepartout.

  2. Inspiration: v11576 Bokstav mobile
  3. Inspiration: v1797 Akvarell i barnehøyde

    Fine malerier tegnet med blyant på akvarellpapir, malt med Aqua Pigment akvarellmaling og etterpå tegnet opp med permanent svart tusj.

  4. Inspiration: v15043 Sportsutøvere av bonzaitråd og Silk Clay
    Dette kreative prosjektet styrker barns jeg- , ord- og ossklokskap. Jegklokskapen styrkes ved at barna skal forme en figur av bonzaitråd og Silk Clay som illustrerer deres yndlingssportgren eller en sport de selv er gode i - derved stimuleres deres selvinnsikt. Ved at barna samarbeider og utveksler ideer til figuren og samtidig snakker om figurene og sporten styrkes både ossklokskapen og ordklokskapen.

19 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no