Kreativ læring

1. Billedklok

Styrkes ved prosjekter hvor barna skal bruke deres evner til å oppfatte, erkjenne og uttrykke seg om den romlige, konkrete verden.
Skjer ved å arbeide med modellering, mosaikk, lysfremstilling, støping, godterifremstilling, gips og pappmaché


34 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v13456 Glassmanet og brennmanet av imitert stoff

  Glassmanet og brennmanet med lange tentakler er laget av imitert stoff. Mantene er klippet og malt med hver sin farge A-Color metallic, stiftet sammen og hengt opp i elastisk nylontråd som får dem til å 'svømme'.

 2. Inspiration: v13654 Marionettdukker av trelister og gipsgaze

  Marionettdukkene med snorer, styrepinne og bevegelige ledd er laget av gipsgaze over et skjelett av trelister. Hode, hender og føtter er formet av gipsgaze og malt, og deretter er det laget hår og klær etter fantasien.

 3. Inspiration: v13466 Banner av imitert stoff med 'Body Movement'

  Det lange banneret med 'Body Movement' er laget av imitert stoff i to farger. Den svarte er bakgrunn for silhuetter av kropper i bevegelse, laget i størrelsesforholdet 1:1 av hvitt imitert stoff, malt etter fantasi.

 4. Inspiration: v14175 Skrapebilde med Neocolor I og II

  Bildet er delvis malt med vannoppløselige Neocolor II, devis laget som et avtrykk av en overflate med tesktur (f.eks. skosåler, mynter og bark). Til dette er det brukt Neocolor I, fargekritt, kett skravert på papir lagt over emnet.

34 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no