Weekend Sale: Nyt helgen med 20 % rabatt i vårt store utvalg av Plus Color hobbymaling. Finn din rabattkode her.
Kreativ læring

1. Billedklok

Styrkes ved prosjekter hvor barna skal bruke deres evner til å oppfatte, erkjenne og uttrykke seg om den romlige, konkrete verden.
Skjer ved å arbeide med modellering, mosaikk, lysfremstilling, støping, godterifremstilling, gips og pappmaché


34 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v11464 Pappmachéskip settes på sjøen

  Skipene er formet av trådvev. Skroget er kledd med avispapir uten trykk og VTR kleber, og til slutt stråsilkepapir. Viktigst er at skipene coates med Paverpol, slik at vannet preller av.

 2. Inspiration: v15532 Felles akvarell collage
  Barn fra 2.-4. klasse har laget store collager av revet papir som på forhånd er fargelagt med oljekritt og akvarellfarger. Papirstykkene har barna byttet seg i mellom, så alle restene er brukt. Til slutt har collagene fått personlighet med øyne og snuter.
 3. Inspiration: v14500 Ville dyr på skjeletter med Silk Clay
  Dette kreative prosjektet styrker barns natur- og bildeklokskap ved å kombinere biologi og modellering. Først lærer barna om forskjellige dyr og hvordan plante- og dyrelivet henger sammen (natur-klok). Deretter modellerer barna selv de forskjellige dyr i Silk Clay, hvilket stimulerer deres romlige intelligens (bilde-klok).
 4. Inspiration: v13466 Banner av imitert stoff med 'Body Movement'

  Det lange banneret med 'Body Movement' er laget av imitert stoff i to farger. Den svarte er bakgrunn for silhuetter av kropper i bevegelse, laget i størrelsesforholdet 1:1 av hvitt imitert stoff, malt etter fantasi.

34 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no