Kreativitet til festen

Ha en fest som passer til deg.

Sjekk dette universet som er til deg som skal ha en fest og som elsker å være kreativ. Du finner masse av inspirasjon til invitasjoner, bordkort, pynt osv. Du kan også besøke en av sidene med alt du har bruk for til den type fest, du skal ha.


Hva skal du lage til festen din ?

Hvilken fest skal du holde?

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 283

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15893 Lys av rapsvoks av glass med tørkede blomster
  Støp lys selv av miljøvennlig rapsvoks og pynt glasset med decoupage av tørkede blomster.
 2. Inspiration: v14167 Guirlander av hjerter fra Vivi Gade

  Guirlanderen er satt sammen av utstansede, doble hjerter av Copenhagen design fra Vivi Gade. I dette eksempelet er guirlanderen hengt opp med designtape.

 3. Inspiration: v15293 Borddekking og bordpynt i svart med papirblomster, ballonger, serviett brettet som tårn og bordkort
  Bordpynt i svart med bl.a. papirblomster, ballonger med silkepapir dusker, serviett brettet som et tårn og manillamerker brukt som bordkort.
 4. Inspiration: v12258 Bryllup
 5. Inspiration: v13239 Kort med bord, utstanset blomst og rhinstein

  Det doble kortet er klippet kvadratisk. På forsiden er en bord av blå kartong og en utstanset blomst festet med dobbeltklebende tape. Til slutt er selvklebende rhinstein fordelt som pynt på kortet.

Items 1-36 of 283

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no