Kreativitet til festen

Ha en fest som passer til deg.

Sjekk dette universet som er til deg som skal ha en fest og som elsker å være kreativ. Du finner masse av inspirasjon til invitasjoner, bordkort, pynt osv. Du kan også besøke en av sidene med alt du har bruk for til den type fest, du skal ha.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 145-180 of 200

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Borddekking i blått med pynt og menykort fra Happy Moments
  Utsolgt
  Inspiration: v14128
  Borddekking i blått med pynt og menykort fra Happy Moments

  Bordet er dekket med hvit duk og blå løper fra Happy Moments. Bordpynt er romber skåret av blått strukturpapir. Menykort av hvit kartong, pyntet med belter satengbånd. Bordkort er manillamerker festet på glassene med miniklyper.

 2. Lysglass med belte av papir med hull
  Utsolgt
  Inspiration: v13987
  Lysglass med belte av papir med hull

  Lite lysglass er pyntet med belte av strukturpapir hvor små hull er laget med Screw Punch. Et satengbånd er knyttet rundt øverst på kanten av glasset.

 3. Borddekking og bordpynt i hvitt
  Utsolgt
  Inspiration: v13787
  Borddekking og bordpynt i hvitt

  Borddekking med hvite lys og servietter på duk med sølvfarget løper som også er brukt til belter rundt vaser. Alt fra festserien Happy Moments. Brettede esker og satenghjerter på bånd med stickers som bordkort, knytet på glassene.

 4. Innbydelse, borddekking og bordpynt til bryllup i hvitt
  Utsolgt
  Inspiration: v13611
  Innbydelse, borddekking og bordpynt til bryllup i hvitt

  Bryllupskort, borddekking og bordpynt er laget av materialer fra den hvite serien i Happy Moments, som bl.a. omfatter duk, bordløper, servietter, lys og brett-selv-eske. Til dette er det ekstra pynt som satenghjerter og dekorasjoner laget med alutråd.

Items 145-180 of 200

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no