Kreativitet til festen

Ha en fest som passer til deg.

Sjekk dette universet som er til deg som skal ha en fest og som elsker å være kreativ. Du finner masse av inspirasjon til invitasjoner, bordkort, pynt osv. Du kan også besøke en av sidene med alt du har bruk for til den type fest, du skal ha.


Hva skal du lage til festen din ?

Hvilken fest skal du holde?

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 199

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v14133 Borddekking og bordpynt i hvitt og grønt fra Happy Moments

  Bordet er dekket med hvit duk og løper av limefarget nett fra Happy Moments. Bordpynten er hjerter utstanset av strukturpapir. Menykort av hvit kartong pyntet med satengbånd. Bordkort er manillamerker festet på glassene med miniklyper.

 2. Inspiration: v15392 Flipp-flapp menykort med utstanset blomst
  Lag et flott og annerledes menykort av en flipp-flapp lukket med bånd og en utstanset kartongblomst.
 3. Inspiration: v15692 Invitasjon til konfirmasjon med jakke, skjorte og slips
  Lag invitasjon selv. Invitasjonen pyntes med en jakke o svart kartong, hvit skjorte og et utstanset slips i mønstrete papir. Dekorer med rhinsten som knapper.
 4. Inspiration: v15291 Borddekking og bordpynt i hvit med papirblomster, ballonger, serviett brettet som tårn og bordkort
  Bordpynt i hvit med bl.a. papirblomster, ballonger med silkepapir dusker, serviett brettet som et tårn og manillamerker brukt som bordkort.

Items 1-36 of 199

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no