Kreativitet til festen

Ha en fest som passer til deg.

Sjekk dette universet som er til deg som skal ha en fest og som elsker å være kreativ. Du finner masse av inspirasjon til invitasjoner, bordkort, pynt osv. Du kan også besøke en av sidene med alt du har bruk for til den type fest, du skal ha.

Items 1-36 of 38

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Invitasjon med utstanset bryllup motiv og blondekartong
  Utsolgt
  Inspiration: v15581
  Invitasjon med utstanset bryllup motiv og blondekartong
  Lag invitasjon til bryllup selv. Pynt med et utstanset motiv av et brudepar ogblondekartong. Dekorer også en konvolutt og avslutt med lakk og segl.
 2. Innbydelse, bordkort og serviettpynt i pink og hvit
  Utsolgt
  Inspiration: v16013
  Innbydelse, bordkort og serviettpynt i pink og hvit
  Innbydelsen er et dobbelt brevkort pyntet med print på hvitt strukturpapir. Et bredt belte av nett med satengbånd er satt på rundt, og et asymmetrisk trehjerte med rhinsten er festet i beltet. Bordkort er pyntet identisk, mens serviettpynt er et manillamerke i en liten treklype.
 3. Innbydelse pyntet med 3D jordbær av strukturpapir
  Utsolgt
  Inspiration: v14129
  Innbydelse pyntet med 3D jordbær av strukturpapir

  Innbydelsen er laget på et kort med konvolutt fra Happy Moments. Teksten er håndskrevet, mens det røde jordbæret og den grønne stilken er laget i flere lag på stansejern og limt fast på kortet.

 4. Inspirasjon til fest i lime og blå
  Utsolgt
  Inspiration: v13503
  Inspirasjon til fest i lime og blå

  Det er brukt to farger fra festserien Happy Moments til innbydelser og borddekking med diverse pynt, duk, løper, lys og servietter. Det personlige preget er oppnådd ved å tilføye dekorasjonsbånd og dekonitter. Begge med fotballer.

Items 1-36 of 38

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no