Kreativitet med papir og kartong

La kreativiteten blomstre med kreppapir

La din kreativitet stå i full blomst med kreppapir i flotte farger, som du kan forvandle til flotte papirblomster. Å lage blomster av kreppapir er en gammel, kjent aktivitet, som har fått en ny oppblomstring, og her kan du lære de spennende teknikkene. Med inspirasjon i konseptet her kan du fordype deg i å lage din egen evighetsbukètt og blomsterdekorasjoner med unike uttrykk som et kreativt alternativ til kunstige og tørkede blomster.

La kreativiteten blomstre med kreppapir
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

26 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Start DIY Kit Krepppapir, 105 g, assorterte farger, 1 sett
  Utsolgt
  Start DIY Kit Krepppapir
  105 g, assorterte farger, 1 sett
  208,00 NOK
  Inneholder: 8 ruller krepppapir i assorterte farger, beinbretter i plast, papirbelagt metalltråd i to tykkelser, polystyrenballer i to størrelser, oransje blomstersømmer og Multi Glue..

  Lær å lage blomster av krepppapir med dette settet. Inneholder alle materialer og instruksjoner du trenger.

  Hvis du vil lære å lage blomster av krepppapir, er læresettet vårt perfekt. Den inneholder alt du trenger for å komme i gang. Skann QR-koden og bli introdusert til vårt læringsunivers. Her finner du videoene våre som viser deg flere typer papirblomster ved hjelp av ulike teknikker. Når du er ferdig, har du skapt en vakker bukett med kreppblomster.

  Gjennom en detaljert videoguide og trinnvise instruksjoner vil du lære hvordan du lager forskjellige blomster ved hjelp av forskjellige teknikker - og resultatet er en bukett med fargerike papirblomster som du kan sette i en vase. Etterpå vil det være nok materialer igjen til at du kan utforske dine egne teknikker og lage blomster basert på fantasien din. Settet er designet for deg som vil lære kunsten og teknikken, men som ennå ikke har begynt.

  Der ferdigekreppapir-blomstene kan brukes til mange ting, bl.a. kan man lage evighetsbuketter som kan pynte opp i vaser. Blomstene kan brukes som pynt til gaveinnpakning eller til kranser. Fordypelse. Opplever at man blir tatt hånd om gjennom undervisning. Trygghet ved at alle materialer er i settet og at man guides gjennom teknikkene. Man oppnår en basis viten rundt aktiviteten så man etterpå kan utforske flere teknikker. Settet henvender seg til unge og voksne som gjern vil indroduseres tl håndtverket og teknikken - men som kanskje ikke har kommer igang enda, da det har vært vanskelig og ha oversikt over materialene og selv teknikken..

  inkl. inspirasjonsveiledning,inkl. oppbevaringseske
 2. Kreppapir, 25x60 cm, Strekk-/krep: 180%, 105 g, standardfarger, 8 ark/ 1 pk.
  Utsolgt
  Kreppapir
  25x60 cm, Strekk-/krep: 180%, 105 g, standardfarger, 8 ar...
  80,00 NOK
  Kreppapir med en strekk-/krepprosent på 180, som gjør det perfekt til å lage papirblomster av, da det enkelt kan strekkes og formes, uten at det ødelegges. Papiret har en fin krepet overflate og mister ikke fasong etter at det har blitt formet og jobbet med..

  Det finnes mange forskjellige teknikker innen kreppapir, det kan strekkes, formes og rynkes på utallige måter og derfor er det mulighet for å lage mange forskellige kreppapirblomster-blad, pynt m.m. For å lime glitter på kantene eller å klè en blomsterstang, anbefales mulit glue gel som en god lim til dette. For å lime større blad fast eller hvor det er praktisk med litt tørketid anbefales en limpistol med lavtemperatur varme, så papiret ikke smelter..

  Kreppapiret er perfekt til å lage buketter med evighetsblomster og annen pynt som f.eks. små oppheng. Bæredyktighet Fordypelse Aktiviteten er for unge og voksne
 3. Blomsterstøvbærere, L: 6,4 cm, dia. 2 mm, svart, 100 stk./ 1 pk.
  In stock the 2022-09-24
  Blomsterstøvbærere
  L: 6,4 cm, dia. 2 mm, svart, 100 stk./ 1 pk.
  33,00 NOK
  Støvbærere til dekorering av hjemmelagde blomster.

  Disse forhåndslagde støvbærene ligner på de du kjenner fra naturen, men er laget av papirbelagt metalltråd. De hjelper deg med å få de hjemmelagde papirblomstene dine til å se realistiske ut - og du kan tilpasse dem til ditt kreative gjør-det-selv-prosjekt. Du kan klippe og male støvbærerne akkurat slik du vil..

  Bruk støvbærerne til dine hjemmelagde kreppapirblomster, som påskeliljer eller valmuer - og dekorer dem slik at de passer til din blomsterstil:.

  • Pynt dem med glitter - dypp dem i lim og strø glitter på.
  • Mal stemplene med Plus Color-maling.
  .

  I naturen er støvbærernes funksjon å lage pollen. Men i hobbyprosjekter er funksjonen deres å gjøre dine hjemmelagde papirblomster ekstra vakre og livaktige. Å lage papirblomster er en gammel aktivitet som nok en gang blomstrer - og det skjønner vi godt. Det er en aktivitet fylt med fordypelse og spennende teknikker. Men før du kaster deg inn i den populære hobbyen, trenger du lim, saks, kreppapir og pollenbærere. Alt bør alltid være klart i håndarbeidsskuffen, slik at du alltid kan lage vakre kreppblomster

26 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no