Kreativitet med papir og kartong

Klipp og lim


Items 1-36 of 259

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v16516 Frida Kahlos Mexico - assemblage-bilder
  Den meksikanske kunstneren Frida Kahlo har blitt et forbilde på grunn av sin kunst, mot og styrke. Hennes berømte malerier gjenspeiler livet hennes og tilknytningen til meksikansk kultur. Hun fant inspirasjon i indiansk kultur og den koloristiske meksikanske folkekunsten. Den er kjennetegnet av sterke farger, mønstre og votivbilder med døden, symbolisert av skjeletter og hodeskaller. Med denne ideen kan du ta med elevene til Mexico som Frida Kahlo elsket så høyt. MÅLGRUPPE: Mellomtrinnet
 2. Inspiration: v16170 Våroppheng
 3. Inspiration: v16585 Collage egg
 4. Inspiration: v15927 Insekt av papprør dekorert med basis hobbyartikler
  Lag insekter av toalettruller eller andre papprør dekorert med hobbymaterialer som papir, pomponer, piperensere m.m. Lim alle delene på med Sticky Base, så barna ikke skal bruke en varm limpistol.
 5. Inspiration: v15255 Katt av kartong med fargestrålende mager og piperense haler
  Kattene er klipt etter sjablong i enfarget kartong. Sirklene er klipt i mønstrete kartong og festet sammen til en kule med en stiftetang så kattene får rund kropp.
 6. Inspiration: v15047 Bok med collage av rivepapir og ukeblad
  Collage på bok er sammensatt av utstanset, klipt og revet rivepapir, ukeblad, brosjyrer m.m. Det hele er limt på med limstift og forseglet med decoupagelakk til slutt.

Items 1-36 of 259

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no