Kreativitet med papir og kartong

Decoupage

Items 1-36 of 70

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v14734 Malt, samlet og pyntet hus av tre
  Trehuset består av deler som er trykt fri fra en stor plate og malt med Plus Color hobbymaling. Deretter er delene satt sammen og reist opp i sporene på en ny plate som er dekorert/oppdelt med decoupagepapir i flere design.
 2. Inspiration: v14396 Engel av isopor med decoupage
  Englene er satt sammen av ovale og flate isoporemner i forskjellige størrelser. Hode, hender og føtter er malt. Kroppen er kledd med decoupagepapir. Vinger er av metallkartong, mens hår og glorie er av piperensere.
  Utsolgt
 3. Inspiration: v13871 Påskehare av kjeglekropp med decoupage

  Påskeharen er en malt kjeglekropp kledd med decoupagepapir som er limt fast når malingen har tørket. Ører er klippet av mosgummi satt fast i snitt laget på hodet. Øyne, snute og hale er Silk Clay som er trykket på. Sløyfen er limt på.

 4. Inspiration: v13210 Løper som oppheng til julekort og adventsgaver

  Opphenget er en løper med fire lommer, sydd av stoffserien Skagen fra Vivi Gade Design. Videre er løperen dekorert med decoupagepapiret Paris også fra Vivi Gade. Det ferdige opphenget er montert på en svartmalt bøyle av tre.

  Utsolgt

Items 1-36 of 70

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no