Kreativitet med papir og kartong

Annet kreativitet med papir og kartong

Items 1-36 of 49

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Frida Kahlos Mexico - assemblage-bilder
  Utsolgt
  Inspiration: v16516
  Frida Kahlos Mexico - assemblage-bilder
  Den meksikanske kunstneren Frida Kahlo har blitt et forbilde på grunn av sin kunst, mot og styrke. Hennes berømte malerier gjenspeiler livet hennes og tilknytningen til meksikansk kultur. Hun fant inspirasjon i indiansk kultur og den koloristiske meksikanske folkekunsten. Den er kjennetegnet av sterke farger, mønstre og votivbilder med døden, symbolisert av skjeletter og hodeskaller. Med denne ideen kan du ta med elevene til Mexico som Frida Kahlo elsket så høyt. MÅLGRUPPE: Mellomtrinnet
 2. Slik lager du håndlaget papir med serviettmotiv
  Utsolgt
  Inspiration: v15946
  Slik lager du håndlaget papir med serviettmotiv
  Lær å lage håndlaget papir med motiver fra servietter. Lag det hjemmelagede papiret med papirpulp, støperamme med nett og filtplater. Lim så det hjemmelagede papiret på kort.
 3. Pengegave i dobbeltramme
  Utsolgt
  Inspiration: v15520
  Pengegave i dobbeltramme
  Dekorer en dobbeltramme i tre med bilde, designpapir, tekst og vimpler. Mal ramme og tall med Plus Color hobbymaling, og fyll dobbeltrammen med pengesedler og mønster.
 4. Uro av utstansede, pregede og trykte fugler etter skjæresjablong
  Utsolgt
  Inspiration: v13326
  Uro av utstansede, pregede og trykte fugler etter skjæresjablong

  Uroen består av fugler og blader som er utstanset, preget og trykt i samme prosess på vektrøyet fra Fiskars, Fuse Creativity System. Deretter er det laget hull øverst i figurene, og de er montert etter hverandre på en lang snor.

Items 1-36 of 49

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no