Weekend Sale: Nyt helgen med 25% rabatt på vårt store utvalg av bomullsgarn. Finn din rabattkode her
Kreative teknikker, hvordan gjør man det?

Teknikker for maling og tegning

Å tegne og male er en populær hobbyaktivitet blandt både barn og voksne. Tenk bare på, hvor mange materialer du kan male og tegne på – f.eks. tre, glass og plast. Her på siden guider vi deg i noen av de populære teknikkene innenfor maling og tegning, akkurat som du kan lære å tegne og male på forskjellige emner/materialer.

Teknikker for maling og tegning
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

20 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
  1. Inspiration: v15096 Mal & tegn på plast
    Med vår naturtro plastegg kan det males med den dekkende Plus Color hobbymalingen som fester fint på den lett krittede overflaten. Påfør Plus Color hobbymaling med pensel og påfør streker og fine detaljer med tusjvarianten Plus Colot tusj.
  2. Inspiration: v15083 Tegn på porselen
    Med tusj er det enkelt å dekorere porselen. Velg mellom flere typer glass- og porselenstusjer: fast filtspiss eller pumpespiss samt dekkende, transparent og glitter. Alle våre tusjer til glass og porselen varmeherdes og tåler deretter oppvaskmaskin.
  3. Inspiration: v13850 Teknikkskole: Krakelert ikon på treplate

    Ikonet er laget på tre (ikonplate). Motivet er tegnet med svart tusj og fargelagt med Art Proff- og Art Metall maling etterpå. Patinaeffekt er oppnådd med transparent krakeleringslakk og Inka Gold voks til slutt.

  4. Inspiration: v12271 Pixel Art

20 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no