Kreative teknikker, hvordan gjør man det?

Teknikker for maling og tegning

Å tegne og male er en populær hobbyaktivitet blandt både barn og voksne. Tenk bare på, hvor mange materialer du kan male og tegne på – f.eks. tre, glass og plast. Her på siden guider vi deg i noen av de populære teknikkene innenfor maling og tegning, akkurat som du kan lære å tegne og male på forskjellige emner/materialer.

Teknikker for maling og tegning
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 5-7 virkedager
Levering er 5-7 virkedager

19 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
  1. Inspiration: v15096 Mal & tegn på plast
    Med vår naturtro plastegg kan det males med den dekkende Plus Color hobbymalingen som fester fint på den lett krittede overflaten. Påfør Plus Color hobbymaling med pensel og påfør streker og fine detaljer med tusjvarianten Plus Colot tusj.
  2. Inspiration: v15080 Relieffteknikk med 3D liner
    3D lineren er ideel til å gi overflater en mønstrete struktur som kan inngå i en patineringsteknikk. Tegn direkte på overflaten med flaskens tegnespiss og la det tørke. Deretter er Plus Color hobbymaling god å gni og gnu over med en skumstencil - en morsom og spennende teknikk.
  3. Inspiration: v12271 Pixel Art

    Spennende maleri laget etter foto overført til lerret med prosjektor. Fotoet er først behandlet i dataprogrammet "Google Picasa". Det er brukt tusj og Plus Color hobbymaling.

19 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no