Kreative teknikker, hvordan gjør man det?

Teknikker for maling og tegning

Å tegne og male er en populær hobbyaktivitet blandt både barn og voksne. Tenk bare på, hvor mange materialer du kan male og tegne på – f.eks. tre, glass og plast. Her på siden guider vi deg i noen av de populære teknikkene innenfor maling og tegning, akkurat som du kan lære å tegne og male på forskjellige emner/materialer.

Teknikker for maling og tegning
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

24 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
  1. Inspiration: v15096 Mal & tegn på plast
    Med vår naturtro plastegg kan det males med den dekkende Plus Color hobbymalingen som fester fint på den lett krittede overflaten. Påfør Plus Color hobbymaling med pensel og påfør streker og fine detaljer med tusjvarianten Plus Colot tusj.
  2. Inspiration: v15087 Mal & Tegn med Plus Color
    Emner av terrakotta er opplagt til å dekorere med den dekkende Plus Color hobbymalingen. Påfør Plus Color hobbymaling med pensel og tilføy streker og fine detaljer med tusjvarianten Plus Color tusj.
  3. Inspiration: v13865 Teknikkskole: Tegning i relieff med påfyllingsflaske og maling

    Relieff er en teknikk for å forhøye f.eks. konturen og/eller detaljer i et motiv. Her demonstrert ved bruk av akrylmaling fylt på påfyllingsflaske som har tegnespiss.

  4. Inspiration: v12271 Pixel Art

24 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no