Gratis frakt ved bestilling over 599 kr

Kreative teknikker

Kreative teknikker, hvordan gjør man det?

Hvordan lager man smykker? Hvordan hekler man? Hva er decoupage og hva kan jeg lage det på og hvordan? Spørsmålene kan være mange, når man vil starte med noe nytt, kreativt hobbyprosjekt, eller bare har glemt, hvordan man gjør det. Men ta det helt med ro– vi hjelper deg på vei.  Vi har samlet noen av de mest populære, kreative hobbyteknikker med tilhørende idéer her på siden. Med de mange idéene blir du enkelt guidet gjennom teknikkene i det kreative univers. Lær bl.a. hvordan du maler og tegner på forskjellige materialer, hvordan du dekorerer tekstiler, eller hvordan du lager akvarell. Så kan du trygt starte  med de kreative aktivitetene – om du er nybegynner eller ikke. 

Velg en kategori eller se alle produkter under

1 Produkt

per side
Bruk synkende rekkefølge
  1. Smykkeskole. Elastisk smykketråd
    Inspiration: v12274 Smykkeskole. Elastisk smykketråd

    Det er enkelt å bruke elastisk smykketråd med flott resultat. Selv om du ikke kjenner omkretsen på håndleddet, kan du få det til å passe. Elastisk smykketråd finnes i forskjellige tykkelser, man bør velge den tykkeste tråden som passer til perlens hull.

1 Produkt

per side
Bruk synkende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no