Kreative ideer til barn

La barna utfolde deres kreative evner med spennende idéer til innendørs og utendørs aktiviteter. Her på siden finner du masse av barnevennlig inspirasjon med veiledninger.

Velg en kategori eller se alle produkter under

34 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v14751 Oppheng av kartong dekorert med glanspapir og glitrende pynt
  Begge opphengene er dekorert med tverrgående striper laget av guirlanderstrimler i glanspapir. På den ene er selvklebende sirkler av glitrende mosegummi festet og på den andre remser av selvklebende rhinsten.
 2. Inspiration: v13677 Store juleoppheng av utstanset kartong, malt og pyntet

  Store juleoppheng av hvit, utstanset kartong er malt med A-Color glitter. Etter tørking er hver pyntet med både paljettbånd og rhinsten.

 3. Inspiration: v13422 Tryllehatt av utstanset kjegle

  Trollhatt av utstanset kartong beregnet til store kjegler og kremmerhus. Malt med A-Color metallic før den er satt sammen og strikk satt på. Pyntet med lametta og utstansede, malte stjerner limt på.

 4. Inspiration: v14726 Innpakning med gavepapir, garn og pynt
  Gavene er pakket inn i gavepapir med glade motiver og bundet med garn, som matcher. Garnet er dessuten brukt til pomponer som pynt utover bl.a. perler, bjeller og manillakort.

34 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no