Kreative ideer til barn

La barna utfolde deres kreative evner med spennende idéer til innendørs og utendørs aktiviteter. Her på siden finner du masse av barnevennlig inspirasjon med veiledninger.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 106

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Minitrofeer
  Utsolgt
  Inspiration: v16392
  Minitrofeer
  "Med fantasi, eggbrett og diverse kreative materialer kan barna skape fine, små trofeer. Hva er det for et dyr som titter fram tro? Få evt. en prat om jakt og jakttrofeer og finn inspirasjon på nettet eller kanskje Pinterest. Målgruppe: innskoling og mellomtrinn"
 2. Oppheng av Foam Clay large med utstikksformer
  Utsolgt
  Inspiration: v15818
  Oppheng av Foam Clay large med utstikksformer
  Lag fine oppheng av Foam Clay large. Form figuren i utstikksformer, så figuren har en tykkelse på ca. 0,5 cm. Dryss glimmer og paljetter i Foam Clayen og lag hull til en opphengssnor.
 3. Bygg en snømann av isopor og Foam Clay
  Utsolgt
  Inspiration: v15432
  Bygg en snømann av isopor og Foam Clay
  Isopor kuler beklès lett med Foam Clay og tilbehør til snømann. Resultatet blir en søt liten snømann som kan nytes lengre en vanlig snømann. Selv de minste kan være med på denne idèen og de vil elske å bygge deres egen snømann som ikke smelter.
 4. Grytelapp av tubegarn
  Utsolgt
  Inspiration: v15145
  Grytelapp av tubegarn
  Rask og enkel grytelapp: Rettmasker strikket på alle pinner med tubegarn, som utvendig er 100 % bomull og med nylonfyll innvendig (tåler varme). Stropp av lærpapir er sydd fast med mercerisert garn. Garnforbruk: 100 g tubegarn.

Items 1-36 of 106

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no