Kreative ideer til barn

La barna utfolde deres kreative evner med spennende idéer til innendørs og utendørs aktiviteter. Her på siden finner du masse av barnevennlig inspirasjon med veiledninger.

Velg en kategori eller se alle produkter under

33 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Kaker av esker
  Utsolgt
  Inspiration: v16178
  Kaker av esker
  Lag dine egne dekorative kaker av runde pappesker. Mal med hobbymaling og pynt glasur, lys og bær av Foam Clay og Silk Clay. Lag mange forskjellige typer kaker f.eks. lagkaker eller cupcakes, som er perfekte i de smås lekekjøkken.
 2. Deko-kule på fot med snømann, pingvin og isbjørn inni
  Utsolgt
  Inspiration: v15434
  Deko-kule på fot med snømann, pingvin og isbjørn inni
  Lag en liten polarverden med en isbjørn, pingvin og snømann av Foam Clay og Silk Clay. De små figurene er plassert i en deko-kule av plast. Deko-kulen står på en bunn av kartong så den kommer til å ligne en snøkule.
 3. Engel med Foam Clay glitter og Silk Clay
  Utsolgt
  Inspiration: v15157
  Engel med Foam Clay glitter og Silk Clay
  Englekroppen er en klokke av terrakotta kledd med Foam Clay glitter og tilføyet rhinsten. En isoporkule er kledd med Silk Clay og tilføyet øyne, nese osv. Vinger og glorie er formet av piperensere.
 4. Lanterner til Halloween, pyntet med figurer av Foam Clay
  Utsolgt
  Inspiration: v14152
  Lanterner til Halloween, pyntet med figurer av Foam Clay

  Lanternene er dekorert med hver sin figur av Foam Clay trykket fast på glasset. Figurene er laget på firhånd med inspirasjon fra Halloween.

33 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no