Kreative ideer til barn

La barna utfolde deres kreative evner med spennende idéer til innendørs og utendørs aktiviteter. Her på siden finner du masse av barnevennlig inspirasjon med veiledninger.

Items 109-144 of 368

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Uro med motiv malt med tusj
  Utsolgt
  Inspiration: v14859
  Uro med motiv malt med tusj
  Uroen av kartongskiver i tre størrelser med motiv er før samling malt med tusj. Deretter er uroen samlet med de tilhørende metall med svirvel som gjør det mulig for skivene å snurre uavhengig av hverandre.
 2. Enhjørning hårbøyle av filt
  Utsolgt
  Inspiration: v14843
  Enhjørning hårbøyle av filt
  Enhjørning horn, ører og blomster er klipt av filt etter den sjablongen du finner som PDF fil under. Delene er montert på en hårbøyle og deretter pyntet med Rhinsten.
 3. Magnetiske figurer av piperensere med Silk Clay og Foam Clay
  Utsolgt
  Inspiration: v14755
  Magnetiske figurer av piperensere med Silk Clay og Foam Clay
  Magnetene er dekorert med figurer av barn. Hvert barn er laget av et skjelett av piperensere med magneter som hender og en isopor-ufo som hode. Alt skjult av Silk Clay og Foam Clay.
 4. Mobildeksel dekorert med tegning og rhinsten
  Utsolgt
  Inspiration: v14766
  Mobildeksel dekorert med tegning og rhinsten
  Hvert cover er dekorert på innersiden med en tegning. Den ene med et printet bilde. Utover det er begge dekorert utenpå med selvklebende rhinsten langs kantene.

Items 109-144 of 368

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no