Kreative ideer til barn

La barna utfolde deres kreative evner med spennende idéer til innendørs og utendørs aktiviteter. Her på siden finner du masse av barnevennlig inspirasjon med veiledninger.

Items 1-36 of 47

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Utsolgt
  Inspiration: v16439
  "Skoskrål "
  "Gjenbruk er GULL! Det har kunstneren Gwen Murphy forstått. Det er med utgangspunkt i hennes skjønne skulpturer av gamle sko at dette prosjektet er laget. Elevene arbeider med skulpturer ut fra en eksisterende form, og kombinerer gjenbruk med kreative materialer. Er de ikke kule? Målgruppe: Innskoling og Mellomtrinn."
 2. Hobbymaling på stein
  Utsolgt
  Inspiration: v15037
  Hobbymaling på stein
  Naturstein er malt og dekorert med Plus Color hobbymaling og Plus Color tusj.
 3. Motiv laget med tegnegummi og akvarellmaling
  Utsolgt
  Inspiration: v14765
  Motiv laget med tegnegummi og akvarellmaling
  Treplaten er på sidene malt med Plus Color hobbymaling og på forsiden montert med et bilde. Dette er laget etter avmaskingsteknikk på akvarellpapir med tegnegummi og flytende akvarellmaling.
 4. Malt papphus med tegnede detaljer
  Utsolgt
  Inspiration: v14473
  Malt papphus med tegnede detaljer
  Papphuset er malt med Plus Color hobbymaling i forskjellige farger. En farge til taket, en til muren, en til dør, en til vinduer osv. Detaljer er tegnet med Uni Posca tusj.

Items 1-36 of 47

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no