Kreative ideer til barn

Maling og tegning for barn

Items 1-36 of 246

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Utsolgt
  Inspiration: v16439
  "Skoskrål "
  "Gjenbruk er GULL! Det har kunstneren Gwen Murphy forstått. Det er med utgangspunkt i hennes skjønne skulpturer av gamle sko at dette prosjektet er laget. Elevene arbeider med skulpturer ut fra en eksisterende form, og kombinerer gjenbruk med kreative materialer. Er de ikke kule? Målgruppe: Innskoling og Mellomtrinn."
 2. Hav og fisk av dekorerte eggbrett og plastavfall
  Utsolgt
  Inspiration: v15819
  Hav og fisk av dekorerte eggbrett og plastavfall
  Lag collager av eggbrett dekorert som havet og pynt de med hjemmelaget fisk og innsamlet plastavfall. Dette er et opplagt prosjekt for barn til arbeidet med FNs verdensmål 14: Livet i havet
 3. Insekthotell malt med hobbymaling
  Utsolgt
  Inspiration: v15439
  Insekthotell malt med hobbymaling
  Et insektshotell er et oppholdsted for insekter når de legger egg, klekker ut larver o.l. Insektene kvitterer for gjestfriheten ved f.eks. å hjelpe med bestøvningen av planter i naturen rundt oss.
 4. Dyr av grener dekorert med Plus Color Tusj
  Utsolgt
  Inspiration: v14973
  Dyr av grener dekorert med Plus Color Tusj
  Grener er malt med hobbymaling og dekorert med tusj som slanger, krokodiller og fantasidyr. Dyrene kan brukes som pynt i hagen og advarsel til fuglene i jordbæråkeren.

Items 1-36 of 246

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no