Kreative ideer til barn

Kreativ ferie med barn

Ferien kan føles lang for noen. Som aktiviteter foreslår vi derfor kreativitet, og har samlet noen ideer som nettopp egner seg godt som ferieaktiviteter for barn. Ideene er forholdsvis enkle, og materialene krever liten plass.

Items 1-36 of 83

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v14346 Nøkkelringanheng med pompon
  Anhenget i nøkkelringen er pyntet på samme måte med pomponer av garn. Alle på kraftig bomullsnor og tre av de dessuten pyntet med en enkel perle.
 2. Inspiration: v12335 Elastikkmenn i tre

  Små elastikkfigurer i tre er malt med Plus Color og tilføyd en liten polykrone. Ansikt malt med tusj. Litt decoupagepapir er limt på kroppen med Decoupagelakk matt.

 3. Inspiration: v12330 Gjenbruksmaterialer dekoreres

  Gjenbruksmaterialer samt biler og blomster i pappmaché er malt med Pigment akrylmaling og deretter dekorert med utklippet, selvklebende mosgummi og tusj.

 4. Inspiration: v14076 T-shirt med is-motiv laget med tekstilmaling

  T-shirt dekorert med is som motiv laget etter sjablong med tekstilmaling og -tusj på en bunn av 'dekkhvit'. 'Dekkhvit' får fargene til å komme best mulig fram - og 'stabiliserer' stoffet så arbeidet blir enklere.

Items 1-36 of 83

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no