Kreative ideer til barn

Kreativ ferie med barn

Ferien kan føles lang for noen. Som aktiviteter foreslår vi derfor kreativitet, og har samlet noen ideer som nettopp egner seg godt som ferieaktiviteter for barn. Ideene er forholdsvis enkle, og materialene krever liten plass.

Items 1-36 of 37

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v14939 Rya putedyr
  Små puter er sydd med knutesting på ryabunn og montert med ører og bakstykke av filt (Sjablongen under printes). Innen du setter sammen er det montert naturtro bamseøyne. Se videoen under for å se hvordan du lett kan lage rya sting.
 2. Inspiration: v12003 Elefant av Colorbar

  Klippet etter mønster av Colorbar kartong. Pyntet med revet papirstykker limt fast med limstift. Ører satt fast med Powertape.

 3. Inspiration: v753 Filtmonstre
 4. Inspiration: v1166 Lær klokken
 5. Inspiration: v14331 Fantasidyr av pomponer, piperensere, perler og Silk Clay
  Hver av dyrene er laget med pomponer som kropp. Så lemmer av piperensere samt hender, føtter, øyne, snuter osv. av Silk Clay.
 6. Inspiration: v14765 Motiv laget med tegnegummi og akvarellmaling
  Treplaten er på sidene malt med Plus Color hobbymaling og på forsiden montert med et bilde. Dette er laget etter avmaskingsteknikk på akvarellpapir med tegnegummi og flytende akvarellmaling.

Items 1-36 of 37

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no