Klippe og klistre sjablonger

Dyr og natur sjablongideer

36 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v16169 Vårrosetter til oppheng
  Lag vårrosetter til oppheng brettet av kartong og papir. Knyt rosettene med snor, og sett de sammen med dobbeltklebende tape. Print sjablongen, og klipp ut de søte motiver av kartong. Lim motivenes delet sammen med multi glue, og lim de deretter på rosettene.
 2. Inspiration: v14998 Flettet julehjerte med polardyr
  Print sjablongen og tegn delene over på glans- og glitterpapir. Klistermerker med øyne, neser og kinn klistres på for å gi dyrene et søtt uttrykk. Til slutt flettes dyrene sammen som et alminnelig julehjerte. Flett gjerne isbjørn, pingvin og reinsdyr sammen på kryss og tvers.
 3. Inspiration: v14279 Ranke med påskeharer av kartong

  Rankene er laget med noen av materialene fra vår store klippepakke til påske. Her, påskeharer av mønstrete kartong som er klippet etter mønsterarket som følger med i pakken, og tredd på snorer - også fra pakken.

 4. Inspiration: v13420 Blomster av kartong etter fleksibel sjablong

  Hver blomst er skåret ut av kulørt kartong etter fleksibel sjablong som kan brukes til 5 forskjellige typer. Limstift er brukt til å sette sammen stilker med blomsterhoder osv.

 5. Inspiration: v11413 Vivi Gade uro

36 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no