Kreative ideer til barn

Hjemmelagede julegaver fra barn

De beste gavene er hjemmelagde julegaver. Når ditt barn skal gi en julegave til f.eks. besteforeldre er det en gøy, søt og lærerik opplevelse for barnet å lage gaven selv. Hvorfor ikke bruke det til en hyggelig stund vi hjelper hverandre med å lage personlige gaver? For å hjelpe dere igang har vi samlet idéer til hjemmelagede julegaver.
Hjemmelagede julegaver fra barn
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

Items 145-180 of 231

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v13020 Anheng til nøkkelring av krympeplast med neonfarger

  Anhenget er laget av svart krympeplast dekorert med Neon Deco tekstiltusj, klippet ut og laget hull i. Deretter er det krympet i ovnen, satt på en nøkkelring og satt på svart elastikksnor med neonfargede perler.

 2. Inspiration: v13707 Krus med overført, tusjtegnet dekorasjon fra motivfolie

  De to krusene er dekorert med tegnet og malt motiv laget med Transfer Glass Color på motivfolie. Etter tørking er motivet fjernet fra folien, dyppet i vann og overført på krusene.

  Utsolgt
 3. Inspiration: v14198 Åpner med glassmosaikk
  Åpneren av klar akryl er dekorert med mosaikk av små glassbiter som er limt fast i rammen. Glassmosaikken er pyntet med grafiske detaljer laget med tusj til glass og porselen.
 4. Inspiration: v14765 Motiv laget med tegnegummi og akvarellmaling
  Treplaten er på sidene malt med Plus Color hobbymaling og på forsiden montert med et bilde. Dette er laget etter avmaskingsteknikk på akvarellpapir med tegnegummi og flytende akvarellmaling.

Items 145-180 of 231

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no