Kreative ideer til barn

Hjemmelagede julegaver fra barn

De beste gavene er hjemmelagde julegaver. Når ditt barn skal gi en julegave til f.eks. besteforeldre er det en gøy, søt og lærerik opplevelse for barnet å lage gaven selv. Hvorfor ikke bruke det til en hyggelig stund vi hjelper hverandre med å lage personlige gaver? For å hjelpe dere igang har vi samlet idéer til hjemmelagede julegaver.
Hjemmelagede julegaver fra barn
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

34 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Veggur av dekorert maleplate med urverk
  Utsolgt
  Inspiration: v14196
  Veggur av dekorert maleplate med urverk
  Dette kreative prosjektet styrker barns tall- og jegklokskap ved at barna kombinerer det å lage et selvportrett med et veggur. Når barn arbeider med å avbilde seg selv, oppnår de en større selvinnsikt (jeg-klok), akkurat som deres tallklokskap styrkes ved å arbeide med tall.
 2. Terrakotta
  Utsolgt
  Inspiration: v10064
  Terrakotta
 3. Personlige termokrus med fargerik dekorasjon
  Utsolgt
  Inspiration: v16192
  Personlige termokrus med fargerik dekorasjon
  Med akvarellmaling og effektsalt kan barna lage flotte fargespill og lage håndavtrykk eller tegne fine tegninger oppå. Det flotte bildet settes i som dekorasjon i termokruset. Superfin, personlig og praktisk gaveidé!
 4. Kalender med akvarell
  Utsolgt
  Inspiration: v10123
  Kalender med akvarell

  Evighetskalender med abstrakte bilder er malt med Aqua Pigment og streket opp til et motiv. Figuren er også malt, streket opp, og klipt ut - og deretter satt på kalenderens fremside.

 5. Laminert dekkserviett
  Utsolgt
  Inspiration: v11122
  Laminert dekkserviett

  Karduspapir er malt med vannfarge i nyansefarger. Motiver tegnet med Poster Hobbymarker. Til slutt laminert i lamineringsmaskin.

34 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no