Kreative ideer til barn

Hjemmelagede julegaver fra barn

De beste gavene er hjemmelagde julegaver. Når ditt barn skal gi en julegave til f.eks. besteforeldre er det en gøy, søt og lærerik opplevelse for barnet å lage gaven selv. Hvorfor ikke bruke det til en hyggelig stund vi hjelper hverandre med å lage personlige gaver? For å hjelpe dere igang har vi samlet idéer til hjemmelagede julegaver.
Hjemmelagede julegaver fra barn
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

Items 1-36 of 94

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Drømmefanger av metallring viklet med bomullsgarn og pyntet
  Utsolgt
  Inspiration: v14719
  Drømmefanger av metallring viklet med bomullsgarn og pyntet
  Drømmefangeren er en metallring som er viklet med bomullsgarn hele veien rundt. Garnet er også brukt til veving inni ringen og til opphengssnor me dperle. Samme som det er brukt til tre anheng nederst. Hver pyntet med en perle og en fjær.
 2. Vevde fugler av maxi akrylgarn med detaljer av filt
  Utsolgt
  Inspiration: v15301
  Vevde fugler av maxi akrylgarn med detaljer av filt
  Vev en fugleflokk med Fantasia akrylgarn maxi og lim på hobbyfilt som øyne, nebb og vinger. Fuglene kan enkelt veves på en hjemmelagd vev av et stykke papp viklet med trendgarn.
 3. Åpner med glassmosaikk
  Utsolgt
  Inspiration: v14198
  Åpner med glassmosaikk
  Åpneren av klar akryl er dekorert med mosaikk av små glassbiter som er limt fast i rammen. Glassmosaikken er pyntet med grafiske detaljer laget med tusj til glass og porselen.
 4. Tusjtegning på emner av tre
  Utsolgt
  Inspiration: v13135
  Tusjtegning på emner av tre

  Den store og den lille blokklysestaken av tre er malt med Plus Color hobbymaling i forskjellige farger på alle flatene. Deretter er de grafisk dekorert ved hjelp av svarte og hvite Uni Posca tusjer i to størrelser.

Items 1-36 of 94

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no