Kreative ideer til barn

Hjemmelagede julegaver fra barn

De beste gavene er hjemmelagde julegaver. Når ditt barn skal gi en julegave til f.eks. besteforeldre er det en gøy, søt og lærerik opplevelse for barnet å lage gaven selv. Hvorfor ikke bruke det til en hyggelig stund vi hjelper hverandre med å lage personlige gaver? For å hjelpe dere igang har vi samlet idéer til hjemmelagede julegaver.
Hjemmelagede julegaver fra barn
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

Items 1-36 of 160

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v12010 Skulptur med gipsgaze
  Dette kreative prosjektet styrker både barns bilde-, intuisjon- og livsklokskap. Ved å introdusere barna for Picassos kunstneriske uttrykk og livshistorie styrkes barnas livsklokskap. Barna lager deretter selv skulpturer i bonzaitråd kledd med gipsgaze. Ved å la barna bøye og forme bonzaitråden og deretter kle den med gipsgaze, styrkes deres intuisjon, de blir også klokere på rom og farger (bilde-klok), når de fremstiller skulpturer og maler disse.
 2. Inspiration: v13135 Tusjtegning på emner av tre

  Den store og den lille blokklysestaken av tre er malt med Plus Color hobbymaling i forskjellige farger på alle flatene. Deretter er de grafisk dekorert ved hjelp av svarte og hvite Uni Posca tusjer i to størrelser.

 3. Inspiration: v12422 Urverk med laminering

  Urverk er montert på laminert selvportrett. Fotokopi eller tegning er først malt med A-color neon og deretter limt på svart kartong. Mosgummitall og bokstaver er satt på til slutt.

 4. Inspiration: v12126 Kjeleunderlag
 5. Inspiration: v13668 Foto av barn i blomster av Silk Clay

  Hver blomst er formet av Silk Clay og montert med et foto av et barneansikt i midten. Stilk og blader er grønn Silk Clay rundt blomsterpinne, stukket i urtepotte foret med jord av brun Silk Clay.

Items 1-36 of 160

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no