Kreative ideer til barn

Hjemmelagede julegaver fra barn

De beste gavene er hjemmelagde julegaver. Når ditt barn skal gi en julegave til f.eks. besteforeldre er det en gøy, søt og lærerik opplevelse for barnet å lage gaven selv. Hvorfor ikke bruke det til en hyggelig stund vi hjelper hverandre med å lage personlige gaver? For å hjelpe dere igang har vi samlet idéer til hjemmelagede julegaver.
Hjemmelagede julegaver fra barn
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

Items 1-36 of 53

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Skulptur med gipsgaze
  Utsolgt
  Inspiration: v12010
  Skulptur med gipsgaze
  Dette kreative prosjektet styrker både barns bilde-, intuisjon- og livsklokskap. Ved å introdusere barna for Picassos kunstneriske uttrykk og livshistorie styrkes barnas livsklokskap. Barna lager deretter selv skulpturer i bonzaitråd kledd med gipsgaze. Ved å la barna bøye og forme bonzaitråden og deretter kle den med gipsgaze, styrkes deres intuisjon, de blir også klokere på rom og farger (bilde-klok), når de fremstiller skulpturer og maler disse.
 2. Trebrett med mosaikk
  Utsolgt
  Inspiration: v12896
  Trebrett med mosaikk

  Trebrett malt med Plus Color hobbymaling. Bunnen er pålimet mosaikbiter med Multi Glue gel og fuget i alle sprekker med Mosaikkfiller.

 3. Kjeleunderlag av collageramme med dekosten
  Utsolgt
  Inspiration: v13819
  Kjeleunderlag av collageramme med dekosten

  Kjeleunderlaget er collageramme. Rammen er svartmalt med Plus Color hobbymaling, mens bakstykket er penslet med hobbylim og dekostein er lagt i. Etter tørking er svart mosaikkfiller sparklet ned mellom steinene og tørket.

 4. Esker av papp, malt og dekorert med fargeprikker
  Utsolgt
  Inspiration: v13647
  Esker av papp, malt og dekorert med fargeprikker

  Lokket på hvite esker er malt ensfarget med Plus Color hobbymaling. Sidene er malt med fargeprikker, duppet på med skumpensel. Til slutt er hver prikk pyntet med svart sirkel laget med uni Posca tusj, og eskene er lakkert

 5. Terrakotta
  Utsolgt
  Inspiration: v10064
  Terrakotta

Items 1-36 of 53

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no