FRI FRAKT: Bruk koden 867450 nå og få gratis frakt, når du handler for mere enn 300 kr.

Kreative ideer til barn

La barna utfolde deres kreative evner med spennende idéer til innendørs og utendørs aktiviteter. Her på siden finner du masse av barnevennlig inspirasjon med veiledninger.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 1683

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15823 Opplev naturen og lag en naturbok
  Lag en naturbok når du er ute i naturen. En naturbok er en liten bok der du samler alle opplevelsene fra naturen. Ta med forstørrelsesglasset og naturboken ut i skogen, til stranden eller i hagen. Du kan tegne insekter og blomster som du gjerne vil ta vare på og skriv eller tegn det du har opplevd. Alt det du har bruk for, finner du i denne kofferten.
 2. Inspiration: v15764 Engel og nøtteknekker laget av sykartong og piperenser
  Lag en engel og nøtteknekker figur med vintage look av dråpeformet kartong julekuler til oppheng. Broder med piperenser på det utstansede sykartongen. Bruk trekuler som hode og pynt ytterligere med piperenser og paljetter.
 3. Inspiration: v15820 Insekter av papprør og isopor kledd med garn
  Lag morsomme insekter selv av papprør, som klès med tykt garn ved hjelp av Sticky Base.Tilfør et hode av en isoporkule som dekoreres og legges løst over kroppen, så den kan bevege seg.
 4. Inspiration: v13486 Ornamenter og snøballer av harmonikapapir

  Tegn opp halve omrisset av hvert ornament etter mønsterark på harmonikapapir. Deretter er papiret brettet ut, og satt sammen til f.eks. en kulerunn snøball med dobbeltklebende tape.

Items 1-36 of 1683

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no