Julegaver, adventsgaver og julegaveinnpakning

Adventsgaver og pakkekalendergaver

På denne siden finner du et stort utvalg av gaveforslag, du kan gi til dine barn eller barnebarn i adventsgaver og kalendergaver. Disse materialene er perfekte å gi til kreative barn, eller til barn du har lyst til å gjøre interessert i kreativitet. Her er noe for en hver smak og et hvert budsjett.

Adventsgaver og pakkekalendergaver
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

Items 1-36 of 165

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Krea-mix
  Candy, 1 pk.
  77,00 NOK
  Basissortiment med en mix av forskjellige, tematiserte, kreative materialer, som oppfordrer til fri fantasi og kreativitet. Opplagt som supplement i kombinasjon med andre basismaterialer og -emner. Kreativ inspirasjon er inkl. på emballasjen.

  Du kan bruke posens innhold på mange forskjellige måter. Bruk f.eks. materialen til fri lek og fantasi, der du lager figurer eller pynter forskjellige emner, som gjenbruksemballasje, doruller, melkekartonger og lign. med pomponer, piperensere og noen av de andre morsomme hobbyartiklene, som du finner i dette settet. Eller du kan bruke de forskjellige sjablongene som finnes inne i emballasjen og bruke settet som et klippe-klistre-sett. Kort sagt et riktig bra sortiment med mange brukbare basismaterialer til kreative aktiviteter. Pakken inneholder også Sticky Base, somer en multilim og modelleringsgel i et. Brukt som lim kan Sticky Base smøres på med fingrene på alle sugende og matte overflater som papp, kartong, tre, pomponer, piperensere og lign.

  Utover de medfølgende materialene i den kreative kassen er det en god idè hvis du har en saks til rådighet.

  Innhold: Mønsterark i 3 design, ensfarget papir i 4 farger, Sticky Base, glitterpapir, selvklebende rulleøyne i ass. str., trepinner i 2 str., bomullsnor samt piperensere, pomponer og selvklebende mosgummisirkler i mix av sterke farger og glitterfarger.
 2. Byggeklosser
  2 stk./ 1 pk.
  47,00 NOK
  Byggeklosser av kraftig kartong med trykte motiver fra Sauen Shaun filmen - 2 motiver Dekoreres enkelt med vannbasert tusj
 3. Mini kreative sett
  Ispinnefigurer, 1 sett
  39,00 NOK
  Materialsett til to ispinnefigurer og skilt dekorert med Silk Clay og kartong. Inspirasjon er inkl

  Innhold: 3 ark kartong, Silk Clay i 3 farger, ispinne, rulleøyne samt glitterlim
 4. Malelerret med print
  havfrue, str. 20x20 cm, 280 g, hvit, 2 stk./ 1 pk.
  71,00 NOK
  Malelerret i god bomullskvalitet med sømfri kant som er stiftet på baksiden. Pk. med forskjellige trykte motiver

Items 1-36 of 165

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no