Weekend Sale: Nyt helgen med 20 % rabatt i vårt store utvalg av Plus Color hobbymaling. Finn din rabattkode her.
Hjemmelaget julepynt

Tradisjonell Julepynt

Elsker du å pynte med klassiske julefigurer og julefarger som rød, hvit og gull? Våre idéer til tradisjonell og klassisk julepynt er kanskje noe for deg. Her kan du med materialer som f.eks. garn og filt lage nisser, engler og mus, som oser av den gode, gamle julen full av hygge, varme og trygghet. Du kan også lage de flotteste juledekorasjoner, som vil sprè masse hygge. Alt sammen holdt i tradisjonelle julefarger.

33 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15994 Julestjerne med rosenknopp
  Flett stjerner med rosenknopper i flere størrelser alt etter, hvilken bredde strimlene har. Start julestjernen som en vanlig flettestjerne, trinn 1-12 bak på emballasjen. Lag rosenknopp på toppen ved å samle alle fire endene og vri de til en rose. Stikk endene inn i bunnen én for én, og klipp av.
 2. Inspiration: v15743 Guirlander med nålfiltede svamper
  Lag en guirlander med små svamper av nålefilt. Bruk kardet ull, som filtes sammen til små svamper med en filtenål. Lag oppheng med Fantasia polyacrylgarn.
 3. Inspiration: v15740 Julemus med gave sydd av filt
  Sy en julemus av filt. Pynt musen med tubestrikk som er klipt opp som et halstørkle og fest en julegave i fanget på musen.
 4. Inspiration: v15737 Julegaveinnpakning pyntet med mini juletre på klemme
  Dekorer en innpakket julegave med lametta til og fra kort og et mini juletre på klemme.

33 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no