Hjemmelaget julepynt

Nisselandskap

Med et lite nisselandskap kan du la nissene flytte inn i hjemmet ditt og skape ekstra julestemning, magi og kos. Populært hos barna, som elsker de små vesene – spesielt når de lager morsomme ting. Her finner du både idéer til den populære nissedøren og til koselige nisselandskaper, som f.eks. kan lage ramme rundt daglige nissesprell og -historier til glede for barna.

Nisselandskap
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

16 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
  1. Inspiration: v15972 Juletog av melkekartonger og gjenbrukspapp
    Lag ditt eget juletog av melkekartonger og gjenbrukspapp. Kom igang med idéen, der både store og små kan være med. Mal toget med Plus Color maling og dekorér med Plus Color tusj. Sett til slutt tog og vogn sammen med en snor. Bruk toget som julepynt på spisebordet eller på barnerommet.
  2. Inspiration: v15024 Nissedør med stakitt og postkasse
    Den lille nissedøren er her laget ved å male dør, stakitt, postkasse, juletre og en nisse av tre med hobbymaling. En liten nisselue til nissen er laget ved å klippe en trekant i filt og samle den som et kremmerhus med dobbeltklebende tape. Minigaver er pakket inn og brukt som pynt utenfor døren og en liten krans er laget med piperensere. Nissedøren kan settes fast på veggen nede ved fotlisten med klebeputer.

16 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no