Hjemmelaget julepynt

Julepynt med barn

Lager du julepynt for barn som en del av deres juletradisjonen? Vi synes det er en av julens beste aktiviteter. For oss er det viktig for barn - og voksne - å være kreative. Derfor vil vi gjerne hjelpe dere med kreativitet og hygge. På denne siden har vi samlet de mest opplagte varer og de beste idéer til julepynt for barn.

Julepynt med barn
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

Items 1-36 of 286

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Juleklokke med minipynt
  Utsolgt
  Inspiration: v16613
  Juleklokke med minipynt
  Lag juleklokker med miniverdener inni. Sett en mini-Julenisse eller en mini-snømann sammen med en sopp eller et juletre. Mal trefigurene og kle dem med Sticky Base og miniperler i glass.
 2. Flotte juleposer med pynt av glanspapir
  Utsolgt
  Inspiration: v16217
  Flotte juleposer med pynt av glanspapir
  Disse fine juleposene er ideelle til julegodter, barnas hjemmelagde julegaver eller kanskje en pakkekalender? Dekorér dem enkelt med håndavtrykk eller glanspapir. Se hvordan her!
 3. Engel og nøtteknekker laget av sykartong og piperenser
  Utsolgt
  Inspiration: v15764
  Engel og nøtteknekker laget av sykartong og piperenser
  Lag en engel og nøtteknekker figur med vintage look av dråpeformet kartong julekuler til oppheng. Broder med piperenser på det utstansede sykartongen. Bruk trekuler som hode og pynt ytterligere med piperenser og paljetter.
 4. Julekuler dekorert med metall maling og kunstig snø
  Utsolgt
  Inspiration: v15770
  Julekuler dekorert med metall maling og kunstig snø
  Dekorer julekulene av papp med Art Metall maling og kunstig snø som er blandet med Sticky Base og deretter modellert fast på toppen av julekulene.

Items 1-36 of 286

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no