Hjemmelaget julepynt

Juleoppheng

Vakker juleoppheng kan brukes både i vinduer, utendørs eller på juletreet. Vi har samlet en rekke ideer til hjemmelagde juleoppheng som du kan bruke som inspirasjon til hjemmelaget julepynt. Her finner du bl.a. Juleoppheng som stjerner, julekuler, juletrær, bukker og engler. Alt for å henge.

Items 1-36 of 195

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15990 Stoff rosetter til oppheng
  Hjemmelaget tekstil rosetter til oppheng, som også er egnet til julepynt. Lag stoff rosetter av sirkler av stoff og strykestoff. Klè kartongsirkel med stoff, og lag risting med en synål. Det krever ikke en symaskin.
 2. Inspiration: v15767 Glitrende stjerne oppheng av Sticky Base og dryss
  Lag en stjerne til oppheng av Sticky Base blandet med kunstig snø dryss i forskjellige varianter. Form stjernen i en utstikksform og la tørke.
 3. Inspiration: v15744 Engel oppheng av nålefilt på isopor
  Lag en engel selv med nålefilt på isopor egg. Engelen er dekorert med rocaiperler og tilført en bomullssnor til oppheng.
 4. Inspiration: v15727 Julehus til oppheng dekorert med metallisk maling og glitter
  Pynt papphus til oppheng med Art Metall maling, mosgummi og glitterlim. Husene får en metallisk og glitrende overfalte og kommer til å ligne vintage julekuler.

Items 1-36 of 195

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no