Weekend Sale: Nyt helgen med 25% rabatt på vårt store utvalg av bomullsgarn. Finn din rabattkode her
Hjemmelaget julepynt

Julekuler

Har du vært kreativ med julekuler? Julekuler kan man pynte juletreet med, pynte i skåler, fat og mye mere. For ikke å snakke om hvor mange forskjellige slags julekuler det finnes.
Vi har laget denne siden spesielt til julekuler i alle former og størrelser.

32 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15968 Ristekule med engel av fimo
  Lag din egen ristekule med en engel formet av fimo til gaveidé eller julepynt. Form engelen, sett de sammen, bak figuren og lim den fast i ristekulen.
 2. Inspiration: v14785 Brett med 4 lys og malte julekuler av glass og terrakotta
  Brettet med adventslys er malt med Chalky Vintage-Look maling. Deretter er den pyntet med fire kubbelys, ekte gran og julekuler. Delvis av terrakotta malt med Art Metall maling og delvis av glass dekorert inni med metallisk glimmerdryss i spesiallim.
 3. Inspiration: v13973 Dekorert, flat glasskule i oppheng med tresticker

  Flat glasskule er dekorert med hvite prikker rundt kanten laget med Pearl Pen. En tresticker er limt fast med Clear Multi Glue Gel på midten, og Paper Yarn er satt i en tresticker og knyttet i opphenget.

 4. Inspiration: v12446 Plast julekuler med silkepapir

  Julekule i plast er dekorert med revne biter av silkepapir, limt på med A-Color Allround Medium limlakk. A-Color glittermaling er smurt oppå, og oppheng er chenille piperensere med facettperler.

32 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no