Hjemmelaget julepynt

Julekuler

Har du vært kreativ med julekuler? Julekuler kan man pynte juletreet med, pynte i skåler, fat og mye mere. For ikke å snakke om hvor mange forskjellige slags julekuler det finnes.
Vi har laget denne siden spesielt til julekuler i alle former og størrelser.

Julekuler
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager

Items 1-36 of 50

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15968 Ristekule med engel av fimo
  Lag din egen ristekule med en engel formet av fimo til gaveidé eller julepynt. Form engelen, sett de sammen, bak figuren og lim den fast i ristekulen.
 2. Inspiration: v15742 Julekuler av nålefilt på isopor pyntet med gulltråd
  Lag julekuler selv av kardet ull med nålefilt på isopor. Dekorer de med mønster laget med gulltråd og avslutt med en snor til oppheng.
 3. Inspiration: v14668 Glasskule med små gullstjerner inni
  Den fremste glasskulen er dekorert inni med glimmer som er formet som små gullstjerner. Det er gjort ved å skille metalløyet fra kulen og fylle den med spesiallim. Deretter er kulen ristet godt slik at limet fordeler seg godt og glimmerbitene er fylt i. Til slutt er kraven med oppheng festet på kulen igjen.
 4. Inspiration: v14230 Kuler av terrakotta malt og pyntet med glitter

  Terrakottakulene er malt med Plus Color hobbymaling. To er deretter smurt inn med limlakk og drysset med klare glitterflak, mens den tredje har fått et gyllent skjær med 3D liner i gull.

Items 1-36 of 50

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no