Weekend Sale: Nyt helgen med 20 % rabatt i vårt store utvalg av Plus Color hobbymaling. Finn din rabattkode her.
Hjemmelaget julepynt

Juledekorasjoner, julelys og kalenderlys

Har du tenkt på hvilke juledekorasjoner, julelys og kalenderlys du skal lage i år? For å gjøre det enkelt har vi samlet det mest nødvendige for å lage kreative juledekorasjoner, julelys og kalenderlys. Og en masse inspirasjon om hvordan du kan gjøre det.

Juledekorasjoner, julelys og kalenderlys
Fri frakt ved kjøp for over <strike>kr 599</strike> kr 300
Fri frakt ved kjøp for over kr 599 kr 300
Levering er 5-7 virkedager
Levering er 5-7 virkedager

Items 1-36 of 55

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v16077 Julekalender av tre
  Julekalender av tre med nedtelling. Mal trær, fugler m.m. med hobbymaling, lim de på kalenderpinnen og dekk bunnen delvis med Sticky Base, der det er kunstigt snø.
 2. Inspiration: v15444 Adventsdekorasjon med metallstjerne, sopp, grankongler, grankogler og tremix
  Lag din egen adventskalender med oasis som bunn. Adventsdekorasjonen er pyntet med en metallstjerne, gran, grankongler, tremix og tresopp dekorert med mini glassperler.
 3. Inspiration: v15025 Klokke med innvendig julepynt
  Liten juleutstilling i klokke med utskårne figurer av tre og små juletrær. Start med å påføre glitterlim på trefoten samt på juletreet som deretter drysses med kunstig snø. Trefigurer trykkes ut, settes sammen og males med glitterlim. Til slutt monteres lyskjeden i bunnen av klokken og snø legges på bunnen av klokken. Figurene settes på plass og klokken lukkes.
 4. Inspiration: v14748 Stjerne av glitrende papirsposer med skjult LED lyskjede
  Stjernen i grosgrainbånd er med Clear Multi Glue Gel samlet av 7 papirposer i kraftig kvalitet med glitter. Deretter er en LED lyskjede med små dioder skjult i de hule stjernetakkene.

Items 1-36 of 55

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no