Weekend Sale: Nyt helgen med 20 % rabatt i vårt store utvalg av Plus Color hobbymaling. Finn din rabattkode her.
Hjemmelaget julepynt

Engler og reinsdyr

Engler og reinsdyr er figurer som bidrar til julens magi. Kos deg med å lage dine egne med våre idéer inkl. veiledninger.


Items 1-36 of 104

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v13946 Juleoppheng av tre - malt, tusjtegnet og glitterdrysset

  Engel, iskrystall og stjerne er malt med Plus Color hobbymaling. Etter tørking er det tegnet detaljer med tusj på opphengene, og det er drysset glitter over partier med våt limlakk.

 2. Inspiration: v13025 Engel av klokke av terrakotta med Foam Clay

  Engelens kropp er en terrakottaklokke kledd med modelleringsmassen Foam Clay. Vinger er klippet av reflexplast og festet på ryggen. Hodet er en vattkule og håret er paperyarn; begge festet med Foam Clay.

 3. Inspiration: v13406 Nikkende engel med skjørt av kremmerhus

  Skjørtet er et utstanset kremmerhus malt med A-Color og pyntet med glanspapir. Vinger er føtter, tegnet på og klippet ut av kartong. Hodet er isopor-ufo satt på pinne og stukket i kremmerhuset. I motsatt ende på pinnen er perle montert for nikkeeffekt.

 4. Inspiration: v1342 Miniengler
 5. Inspiration: v14419 Reinsdyr av kjeglekropp med Foam Clay
  Sittende reinsdyr er en kjeglekropp av isopor kledd med Foam Clay i brun, som er en blanding av rød, grønn og svart. Øyne og nese er formet av Silk Clay og trykket fast. Gevir og lemmer er piperensere som er stukket fast.

Items 1-36 of 104

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no