Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Bruk rabattkoden: CYBER30 ved utsjekking. *Gjelder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.

Hjemmelagede smykker

Inspirasjon til hjemmelagede smykker finner du her, og vi viser samtidig hvordan du gjør det i detalj. –Det er derfor vi påstår at alle kan lage smykker! Se ideene våre til armbånd, halskjeder, brosjer og øreringer du kan lage selv.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 88

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v16128 Flotte knyttede armbånd i satengsnor
  Med denne knytteteknikken kan både små og store barn knytte flotte armbånd til seg selv eller en de er glad i. Knytting er alltid morsomt og populært, og samtidig med at barna ofte elsker å lage smykker, styrker de sin finmotorikk og konsentrasjon.
 2. Inspiration: v15795 Øreringer med rocaiperler og glassperler på creoler
  Lag øreringer selv av creoler med rocaiperler som settes på med messingtråd. Pynt også med en glassperle som settes på med en perlestilk.
 3. Inspiration: v15521 Hårspenne dekorert med rocai- og glassperler
  Lag din egen hårspenne av en knekkspenne med påsydde glassperler og rocaiperler.
 4. Inspiration: v15118 Armbånd av plastperler og forgyldte leddperler
  Plastperler i et mix av transparente og fullfargede samt forgyldte leddperler er trukket på smykkewire og lukket med forgyldte smykkedeler.

Items 1-36 of 88

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no